A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Березень - нові завдання в проєкті.

У березні учасники проєкту "Eight Doors of Intelligence" отримали нові завдання, які цього разу присвячені екологічній грамотності, проблемі збереження довкілля та розвитку естетичного смаку через зображення улюбленої рослини. 

23:18 29.03.2024

Відзначаємо День збереження водних ресурсів в проєкті "Eight Doors of Intelligence"

Серед березневих подій - підготовка матеріалів до Всесвітнього дня захисту водних ресурсів, який відзначається 22 березня. Так, учні 7-В класу в останній тиждень перед канікулами окрім поточних завдань з англійської мови мали багато цікавих завдань, присвячених цій даті. Спочатку учні переглянули відеофільм і дізналися багато цікавого про воду, вивчили нові слова і закріпили їх у грі, створеній для них вчителем. Семикласники також самі запропонували алгоритм "зеленого" споживання води та створили чудові проєкти щодо збереження питної води та захисту довкілля.

23:34 22.03.2024

Проведено пробне тестування...

У ліцеї відбулася важлива подія - пробне тестування у форматі Національного Мультипредметного Тесту. Атмосфера в навчальному закладі сьогодні була напружена та наповнена очікуванням. Вчителі, предметники, а особливо інформатики приклали багато зусиль, щоб підготувати тестування, яке повністю відповідало критеріям НМТ. На екзамені учні вперше зіткнулися з завданнями, які були розроблені вчителями індивідуально, щоб уникнути дублювання тестів попередніх років та різних онлайн ресурсів. Вони були перевірені на відповідність стандартам, для обʼєктивної оцінки знань та навичок у різних аспектах предметів. Все для того, щоб створити якомога більш точне відображення того, що може очікувати учнів на справжньому іспиті. Всі учасники - як учні, так і вчителі - розуміли важливість цього пробного тестування, як частину підготовки до майбутнього. Тому, незважаючи на напруженість моменту, у школі панувала атмосфера рішучості та робочого настрою. Учні, які підготувалися і старанно працювали протягом року, демонстрували впевненість у собі та своїх знаннях. В той же час, були й ті, хто переживав і сумнівався у своїх можливостях. Але кожен із них робив все можливе, щоб впоратися з випробуванням і показати найкращі результати. Тому зараз кожен має можливість працювати над своїми помилками.

16:42 22.03.2024

Друга річниця повномасштабного вторгнення...

В Україні триває повномасштабна війна, кожен день якої приносить страждання та біль втрат. Але українці – незламна нація, яка вже 2 роки опирається російській агресії. 24 лютого виповнюється 731 день від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

18:28 24.02.2024

Міжнародний день рідної мови

    Українська мова… Тернистим і стражденним виявився її шлях до визнання. Довго блукала вона манівцями зневаги, гонінь та переслідувань. Безжальні кати століттями кришили її, дробили, забороняли, вбивали, викручували руки, відбирали голос. Та, незважаючи на все, навіть шепіт української мови звучав потужніше за всі голоси світу. Доносився у всі кутки, проникав у кожну шпаринку: співом солов'я, гомоном дібров, звуками скрипки і бандури, голосом Кузьми, віршами Шевченка і Франка, і нарешті тихою мелодією у найсирішому окопі... Так, серце її б'ється. Його стукіт заглушує звук сирени. Він волає гучніше зриву гранати і бомби. І доки у наших грудях б'ється українське серце, а з наших вуст зривається українське слово, ніякий чужинець не перекричить, не зламає, не знищить... Учителькою Маргаритою Росохою проведено інтелектуальну гру «Хто зверху?» між учнями 7-В і 7-Г класів, а також між хлопцями і дівчатами 10 –Б класу. Цікавою родзинкою у Міжнародний день рідної мови стало виконання конкурсних завдань на сайті "МійКлас"( учні10-Б класу). Учні 5-Г класу позмагалися у патріотичній грі «Пароль «Паляниця». Філологинею Тетяною Постоялкіною проведено пізнавально-розважальну вікторину «Вивчай. Плекай. Шануй» (5-Б клас). Учителька Тетяна Пантя організувала мовний батл «Спочатку було Слово…» (6-А,7-Б класи). У бібліотеці ліцею організовано тематичну виставку та фотозону до Міжнародного дня рідної мови. Завідувачка Тетяна Боїшко гостинно прийняла учнів та вчителів. Свято пройшло у затишній атмосфері. Усі залишилися задоволеними. 

09:12 22.02.2024

Небесна Сотня

Сьогодні відзначається десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє. Важливою є не лише пам’ять минулого, але і нагадування молодому поколінню про цінність свободи, яку слід берегти та захищати. Класні керівники Хустського ліцею №3 організували виховні години,  розповідаючи про подвиг тих, хто віддав своє життя за свободу. 

20:14 20.02.2024

День Єднання 2024

 16 лютого – День Єднання, свято, яке увійшло в наше життя лише в третій раз, але вже стало символом нашої незламної єдності. Цього року святу придбало особливий сенс, у тіні війни, воно нагадує нам, що ми сьогодні, як ніколи, єдині та готові залишатися незалежними навіть у найважчі часи.

19:10 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора