A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Серпнева педагогічна конференція

Сьогодні, в Хустському ліцеї №3 відбулася серпнева конференція педагогічних працівників під назвою "Освіта в умовах воєнного стану: виклики та перспективи". Ця подія набула особливої важливості відтепер, коли розпочався новий навчальний рік, і стала платформою для обговорення ключових аспектів навчання та виховання в умовах викликів сучасності. Крім того, сьогодні також відбулася рада педагогічного колективу ліцею, де обговорювалися конкретні плани та ініціативи на майбутнє. Всі ці події слугують активним стартом для продуктивної праці протягом навчального року, допомагаючи педагогам знайти найкращі підходи до навчання та підтримки учнів у неспокійний час.

19:45 30.08.2023

День Державного прапора

З Днем прапора України! Цей символ особливо важливий для нас, під час війни. Прапор є символом єдності, мужності та незалежності, що обʼєднує націю в тяжкі моменти. Під час війни також важливо вшановувати герб, гімн та інші національні символи, які символізують нашу національну гідність та боротьбу за свободу. Рої куреню ім. Олександра Блистіва вітають усіх зі святом!

20:46 23.08.2023

Ми вдячні за можливість навчатися

Сьогодні, офіційно в останній день навчального року,в день коли наші випускники отримають свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, ми хочемо висловити свою щиру подяку захисникам за те, що вони забезпечують нам можливість навчатися під мирним небом. 

12:15 01.07.2023

День пам'яті дітей, які стали жертвами збройної агресії російської федерації проти України

Сьогодні День пам'яті дітей, які стали жертвами збройної агресії російської федерації проти України. Ця дата є дуже важливою, оскільки нагадує про невинні душі маленьких жертв, які загинули внаслідок цієї війни та неприпустимість насильства проти дітей, потребу забезпечення миру та безпеки для кожного маленького життя.

20:37 04.06.2023

День останнього дзвоника

День останнього дзвоника – особливий момент у житті кожного випускника. Це момент, коли весь багатомісячний шлях навчання досягає свого завершення і починається новий етап у житті.

20:09 02.06.2023

Тиждень творчості молодого вчителя

Згідно з річним планом роботи навчального закладу у ліцеї відбулася декада творчості молодих педагогів. Здійснення обміну досвідом роботи між вчителями, розвитку ініціативи, творчої активності молодих вчителів та сприяння їхньому професійному становленню. З 1 по 10 травня натхненні та креативні освітяни провели показові уроки та заходи.

20:04 26.05.2023

EdCampGorinchovo

Семеро викладачів ліцею нещодавно взяли участь в унікальній регіональній (не)конференції освітян EdCampGorinchovo. Захід, організований Горінчівською громадою, відбувся на базі Горінчівського ліцею на тему «Освітні тренди в умовах війни» під гаслом "Ми об'єднуємо освітян для зростання і наближаємо ПЕРЕМОГУ". Чарівний куточок Закарпаття прийняв десятки гостей з нашого краю та інших областей України - небайдужих до освітнього процесу в наш час (реєстрація розпочалася в перших числах квітня). Цікаво, що символом міжнародного руху EdCamp є біла ворона - яка символізує тих, які хочуть і працюють не так , як всі, а створюють нове і охоче діляться своїм досвідом з іншими.

20:01 25.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора