A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Небесна Сотня

Сьогодні відзначається десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє. Важливою є не лише пам’ять минулого, але і нагадування молодому поколінню про цінність свободи, яку слід берегти та захищати. Класні керівники Хустського ліцею №3 організували виховні години,  розповідаючи про подвиг тих, хто віддав своє життя за свободу. 

20:14 20.02.2024

День Єднання 2024

 16 лютого – День Єднання, свято, яке увійшло в наше життя лише в третій раз, але вже стало символом нашої незламної єдності. Цього року святу придбало особливий сенс, у тіні війни, воно нагадує нам, що ми сьогодні, як ніколи, єдині та готові залишатися незалежними навіть у найважчі часи.

19:10 16.02.2024

Тиждень кібербезпеки

 Тиждень Кібербезпеки відкриває нові горизонти в безпеці в онлайн-середовищі! 

08:20 11.02.2024

Напередодні Різдва…

Напередодні Різдва, у Хустському ліцеї № 3, розцвіла особлива атмосфера радості та тепла. Вчителька початкової ланки, Марта Михайлівна Анишинець, разом із 3-В класом, влаштувала захоплюючу виставу -  «Легенда про четвертого царя»,в кінці якої передали гостям ліцею - волонтерам, віфлеємські зірочки, виготовлені власноруч, та подарунки для воїнів. На загальношкільному рівні ліцеїсти написали безліч привітань для воїнів та зібрали значну суму – 15 тисяч гривень на закупівлю болотної резини для бійців 28-ої Окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, 2-го Самохідного дивізіону. 

21:51 22.12.2023

Нова зустріч - нові враження!

Партнери проєкту "Stem and Innovation City" провели ще одну різдвяну онлайн-зустріч напередодні зимових канікул. Учні 7-В класу зустрілися з учасниками з Румунії, Греції, Туреччини, Словенії, Грузії, Італії та Сербії; вони розповіли про традиції святкування Різдва в своїх країнах та разом співали всесвітньо відомі колядки, отримавши неймовірний заряд позитиву від зустрічі.  Мета даної події - стерти кордони та показати учням, що ми - частина європейської спільноти, в нас багато спільного, але водночас ми маємо цінувати те, що є особливим та унікальним в кожній культурі.

17:10 22.12.2023

День самоврядування 2023р.

У Хустському ліцеї №3 розцвів дух творчості та відповідальності – відбувся День учнівського самоврядування. Старшокласники з нетерпінням чекали цю подію, адже це винятковий шанс відчути себе в ролі вчителя та особисто переконатися, наскільки важку роботу щоденно виконують їхні наставники.

21:22 21.12.2023

Катаємося на ковзанах

Сьогодні учні Хустського ліцею №3 вирушили на каток у нашому чарівному місті Хуст. Поєднання веселощів, сміху та навчання катанню створило надзвичайно приємну атмосферу. Цей відмінний спосіб провести час разом з друзями та насолодитися зимовими радощами. Раді бачити, як учні ліцею №3 насолоджуються моментами радості та спільного відпочинку. 

16:00 17.12.2023

Різдвяні вітання

Останні тижні перед зимовими канікулами та закінченням навчального семестру позначилися дуже цікавими заходами.  Так, в рамках проєкту "Stem and Innovation City" учні 5-Б класу зустрілися зі своїми партнерами для  спільного колядування та ближчого знайомства. Онлайн-зустріч відбулася на уроці англійської мови; школярі змогли представити себе та ближче познайомитися з партнерами з 7 країн (Румунія, Туреччина, Португалія, Італія, Греція, Польща та Латвія). Діти співали всім відому англійську колядку "Дзвоники дзвенять" ("Jingle bells") англійською та рідними мовами. 

17:20 15.12.2023

Ефір на Радіо Хуст

Сьогодні лідери учнівського самоврядування нашого ліцею №3 розкрили свої історії та ідеї на хвилях Радіо Хуст 89.1. На ефірі вони розповіли про свою роботу, важливі ініціативи та тісні стосунки учнівської громади. Поділилися своїм внеском у покращення шкільного середовища. Не обійшлося і без розмов на теми актуальні серед випускників: як готуватися до НМТ? Чи важко пристосуватись до нового освітнього середовища? Та чи вистачає часу на відпочинок? Учні змогли відчути справжню атмосферу професійного ефіру на радіо та весело провести час, завдяки запальній ведучій Ользі. Приємно бачити, як учні виявляють активність та долучаються до таких цікавих ініціатив. Ми неймовірно пишаємося нашими старшокласниками.

10:14 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора