A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Опитування для молоді

Молодіжна рада при Закарпатській ОВА розробила опитування щодо реалізації молодіжної політики в громадах, потреби й проблемні питання, які турбують молодь задля напрацювань зметою покращення ситуації.

10:59 13.10.2023

Всеукраїнський урок єдності

Сьогодні учні Хустського ліцею №3 долучилися до  Всеукраїнського уроку єдності з медіаграмотності «Як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими», який організував національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» у партнерстві з Міністерством освіти і науки, Міністерством культури та інформаційної політики, ПРООН та Суспільним мовником.     Учні дізналися, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти і тролі, як розумно споживати інформацію та не вестися на маніпуляції.    Розвиток медіаграмотності в умовах війни — засада згуртованості українців.

15:59 06.10.2023

День вчителя 2023

Сьогодні святковий день, коли серця учнів б'ються ще сильніше, а кожен усміхнений погляд набуває особливого значення. Сьогодні ми відзначаємо День працівника освіти та від щирого серця вітаємо вас із цим прекрасним святом! 

15:33 01.10.2023

«Хрест Патріота України»

 У Хустському ліцеї №3 відбулася надзвичайно важлива подія - воїни 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади висловили нам свою щиру подяку, тому Спілка ветеранів Україно-російської війни Виноградівщини вручила нам важливу відзнаку - «Хрест Патріота України».

16:54 22.09.2023

День миру 2023

День Миру – особливе свято, яке має важливе значення для нас, українців, особливо в умовах війни, що триває проти нашої країни. Кожен день наші воїни мужньо борються за наше майбутнє та спокій, і сьогодні ми віддали шану та пам'ять цим героям.

19:34 21.09.2023

«Чарівне кресало»

Сьогодні учні молодшої та середньої ланки, а також учасники рою "Фенікс" куреня ім. Олександра Блистіва Хустського ліцею №3 відкрили для себе світ театрального мистецтва. Вони мали змогу відвідати Закарпатський обласний театр драми та комедії та переглянути захоплюючу виставу "Чарівне кресало".

20:55 20.09.2023

Відвідали виставу “Азовсталь. Голоси”

Щира подяка організаторам, акторам та всім причетним до створення вистави про нашу силу і незламність: «Азовсталь. Голоси.», яку учні та вчителі Хустського ліцею №3 нещодавно відвідали.  Українська мова, культура, нація - це все роками винищував ворог, але ніяк йому не вдавалося і не вдасться цього зробити завдяки нашим славним захисникам, воїнам,героям,титанам, які  тримають небо,вибивають злого супостата з нашої Богом даної землі і захищають людей, які на рівні з усіма іншими мають право на життя та свободу. Такими роздумами наповнена свідомість під час перегляду вистави. А ще...голоси...і усвідомлення того , що кожен з нас може і повинен бути голосом загиблих героїв, полонених воїнів та надійним тилом тих, які досі мужньо за нас стоять і ціною власного життя виборюють таку нам всім потрібну свободу, право на незалежність та життя у вільній країні. І наостанок рядок із пісні-молитви: "В єдності сила народу-Боже нам єдність подай!"

19:46 17.09.2023

День туриста 2023

Сьогодні в нашому ліцеї відзначали День Туриста, і це традиційно один із найяскравіших днів нашого шкільного життя! 

22:07 13.09.2023

Звітуємо про витрачені кошти

Учні Хустського ліцею №3 виявили свою підтримку військовим 3 окремої штурмової бригади! Сьогодні ми передали кошти, зібрані під час лінійки Останнього дзвника та благодійних кінотеатрів, які були проведені в кінці минулого навчального року. Ми робимо все щоб допомогти нашим захисникам, адже глибоко вдячні цим справжнім героям за мирне небо, яке вони створюють над нашими головами. Разом ми сила!

13:04 10.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора