A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Все починається з мами…

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукнуться в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

19:08 14.05.2023

Гра «Сокіл»

З радістю повідомляємо, що участь нашої школи у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») пройшла з великим успіхом! Ми хотіли б привітати всіх учасників за їхню наполегливу працю та відданість у підготовці та участі в цих змаганнях. Наші учні продемонстрували неймовірну командну роботу, дисциплінованість та фізичну силу під час змагань, які включали такі види діяльності, як орієнтування на місцевості, туристсько-спортивна смуга перешкод, стрільба з пневматичної гвинтівки та інші. З особливою гордістю повідомляємо, що наша школа забрала додому кілька вищих призів у різних категоріях! А саме: рій «Соколи», що зайняв перше місце у загальному рейтингу команд, та сиав переможцем етапу серед роїв середньої вікової категорії, та рій «Соколята» зо зайняв третє місце у загальному рейтингу команд серед роїв старшої вікової категорії. Ми хотіли б особливо привітати наші команди-переможці та окремих осіб за їхні видатні досягнення. «Джура» – це не просто змагання, а й вшанування героїзму українських воїнів, які захищають нашу державу у війні. Це можливість для нас згадати їхній героїзм та вшанувати пам’ять полеглих героїв.  Тож давайте ніколи не забувати про важливість єдності та стійкості перед лицем труднощів.

20:38 11.05.2023

День пам’яті та примирення

8 травня - день памʼяті та примирення. Українці вшановують тих, хто в Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни. 

22:46 08.05.2023

«Великодня мозаїка»

Великдень – найголовніше свято у церковному календарі, присвячене воскресінню Ісуса Христа. Саме Він дає нам нові сили, віру та надію на краще. Сьогодні ж в умовах війни Великдень – це не лише весна, з ним пов’язані надії кожного українця на нашу Перемогу та відродження України.

23:14 26.04.2023

Писанки для воїнів

З нагоди Великодніх свят, Хустський ліцей №3 долучився до підготовки подарунків, писанок воїнам- закарпатцям. На уроках трудового навчання учні оздоблювали писанки різними техніками та стилями: декупажем, зернівкою, мотанкою, мальованкою. Крім цього, діти з великим натхненням оздобили та написали безліч вітальних листівок для захисників. Всі подарунки будуть відправлені волонтерами, разом з передачею в зону бойових дій. 

23:00 08.04.2023

Шевченківські дні

Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!

21:08 12.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора