A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Участь у міжнародній програмі "eTwinning"

Дата: від до Скинути

360 Big European Solar Tour/Великий сонячний тур 360

Неймовірний проект підходить до свого завершення. Вчителі та учні дають оцінку своїй роботі в проекті, діляться враженнями та представляють фінальні продукти.

18:06 16.05.2020

Etwin challenges...environmental,climate and what not? eTwinning Project./ Проект "Ітвінвиклики- природа, клімат... ще що?"

Новий проект, створений разом з вірменськими, італійськими та українськими партнерами для більш глибокого дослідження проблем довкілля, кліматичних змін та пошуку шляхів їх розв'язання. 

17:34 16.05.2020

TreasureBox of Human Dignity/Скарбниця гідності - проект eTwinning

Триває робота в проекті "Скарбниця гідності". Цими тижнями учні поділилися з партнерами створеними листівками до Дня Матері та постерами до Дня Європи. Учні освоїли нові онлайн програми та дискутували, яка ж професія найкраща. Учні прийшли до думки, що всі професії важливі і варті поваги. Навчальні матеріали, ігри та фото представлені в проекті.

17:51 15.05.2020

Долучаємось до прекрасного: школярі відвідали театральну виставу.

У понеділок школярі змогли долучитися до неймовірно прекрасного дійства - перегляду мюзиклу в Закарпатському Театрі Драми та Комедії. Школярі змогли переглянути цікаву та повчальнувиставу про легендарного героя-розбійника Пинтю.  Неймовірне театральнедійство, яке постало перед глядачами через витончену гру акторів та живу музику оркестру, нікого з присутніх на прем’єрі не залишило байдужим.

11:42 17.02.2020

SAFER INTERNET DAY- День безпечного користування Інтернетом

Сьогодні ітвінкоманда вчителів та учнів нашої школи організувала акцію, присвячену Міжнародному Дню беззпечного користування Інтернетом. На уроках учні розповіли своїм однокласникам про важливість безпеки у віртуальному просторі та правила коректного спілкування онлайн. Також у шкільних коридорах юні ітвінери роздавали іншим учням школи листівки з правилами Нетикету. 

11:34 11.02.2020

Роботу над проектом "Creatively about artistic and entertaining heritage" завершено!

Проект за участі учнів 5-В класу добігає кінця. На протязі семи місяців школярі досліджували та готували матеріали про культурну спадщину нашої країни та краю, готували матеріали про школу та місто, знайомилися з матеріалами своїх партнерів.

23:09 02.02.2020

Новий рік з новими проектами!

Новий рік розпочався з активної роботи в програмі ізалучення в нові проекти. У січні учні розпочали роботу в пректі "A.C.E. Class" зі знайомства з партнерами і роботи у Форумах.

22:36 27.01.2020

Команда eTwinning поповнилася новими учасниками!

З початком нового семестру до співпраці в програмі eTwinning долучилися вчителі Турчин С.Ю., Чеховська А.Ю. та Титикало В.В. з учнями 6-их та 7-их класівю Вони активно почали працювати в двох проектах "Lets design bookmarks reflecting the culture and history of your hometown!", "I realize - you realize!"

22:31 22.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора