A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Участь у міжнародній програмі "eTwinning"

Дата: від до Скинути

День Європейських Мов в проєктах програми eTwinning

Учні школи долучилися до святкування Дня Європейських Мов, який відзначається 26 вересня кожного року. Школярі разом зі своїми вчителями організували багато цікавих заходів. Вони вивчали слова вітання на європейських мовах, малювали Дерево Вітань, співали пісень, досліджували прапори європейських країн. 

18:42 27.09.2021

DAY OF PEACE. День Миру в проєктах eTwinning

Учні школи продовжують працювати в проєктах програми eTwinning. Так, 21 вересня вихованці 5-Б та 5-В класів долучилися до Європейської акції і відсвяткували День Миру на уроці англійської мови. У своїх малюнках вони зобразили свої бачення, що таке мир.

18:15 21.09.2021

Учні обирають найцікавіші завдання в проекті: "Game Tube"

Учні 6-В класу взяли участь в опитуванні щодо найцікавіших занять в проекті "Game Tube". Юні ітвінери також ознайомилися з останніми матеріалами своїх партнерів. Робота в проекті була цікавою і плідною, за цей період учні змогли удосконалити свої знання з англійської мови та дізналися багато цікавого про своїх партнерів та різні ігри, популярні в усьому світі.

18:37 26.05.2021

Фінальні кроки в чудовому проекті: "Game Tube"

Цілий навчальний рік учні 6-В класу співпрацюють в міжнародному проекті програми eTwinning "Game Tube". Мета проекту - дізнатися про ігри та захоплення в різних країнах, знайти спільні уподобання та відмінності в інтересах. Звичайно ж, учні удосконалюють всі види комунікативних навичок з англійської мови.За цей час школярі мали багато онлайн зустрічей та вебінарів з партнерами з Туреччини, Італії, Румунії та Іспанії, дізналися багато цікавого про захоплення та ігри в інших країнах і мали змогу поділитися власними хобі.

22:46 06.05.2021

SAFER INTERNET DAY- День безпечного користування Інтернетом

Учні школи відзначили День безпечного Інтернету різними цікавими заходами. Молодші школярі вивчили кілька важливих правил безпечного користування онлайн ресурсами. так учні 4-Б класу створили "квітку безпеки"б учні 4-В створювали "картки відповідального користувача" і дарували їх один  одному.

10:32 09.02.2021

COVID#19 STAY HOME Helping Parents and Teachers not be Stressed

Минулого року учні 9-Б класу приєдналися до неймовірно цікавого проекту, заснування якого призвели всім відомі у світі події - панемія коронавірусу та тотальний локдаун. В проекті учні мають змогу дослідити, як змінился життя людей в різних країнах під час пандемії, як це вплинуло на їх звички, на екологію, змусило замислитись над тим, як жити наступним поколінням у ХХІ віці. 

18:58 04.02.2021

Підтвердили звання "eTwinning School"!

Наша школа вдруге отримала звання  "eTwinning School". Наша команда ітвінерів підтвердила свій статус активних, творчих та надійних партнерів. За два попередні роки ми реалізували три десятки успішних проектів, учителі взяли участь у численних онлайн подіях, навчальних курсах та вебінарах, провели власні семінари та цікаві акції в школі, де розповідали про програму  eTwinning та пропагували європейські цінності.

10:56 05.11.2020

TreasureBox of Human Dignity. Роботу над проектом завершено.

Цілий рік учні 8-А та 8-Б працювали над незвичним, але дуже цікавим проектом TreasureBox of Human Dignity. Вони провели багато досліджень, цікавих психологічних експериментів та відеозустрічей з партнерами з 7 країн Європи. Це дуже гуманістичний і творчий проект, створений для того, щоб вчити дітей поваги і турботи до людей з особливими потребами і взагалі, для того, щоб привчати учнів бути дружніми один до одного незважаючи на те, що всі різні. Національне, мовне, культурне та емоційне різноманіття  є загальним надбанням людства і учні мали можливість долучитися цо цього спадку.

15:13 12.07.2020

"I can speak English" - неймовірний проект Ольги Скрипник та її вихованців.

eTwinning Plus Ukraine. Project - Olga Skrypnyk and her pupils in the project "I can speak English". Чудовий проект, в якому вчителька англійської мови Скрипник Ольга Юріївна разом з своїми вихованнцями перетворила вивчення англійської мови на цікавs та захоплюючs пригоди. Робота над проектом тривала і під час дистанційного навчання і в червні його було успішно завершено.

14:02 21.06.2020

A.C.E. Class Project/ Проект "A.C.E. Class"

Цікавий та пізнавальний проект, в якому діти розповідають про своою країну, свій клас та школу, діляться улюбленими стравами, розмірковують над проблемами довкілля, дізнаються про життя однолітків в різних європейських країнах, освоюють ІКТ.

17:14 17.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора