A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Онлайн зустріч з європейськими партнерами

Дата: від до Скинути

"Digitally Fake" - велика зустріч партнерів нового проєкту в програмі eTwinning!

Кілька ітвінерських команд (учні 8-А, 8-Б та 8-В, 9-Б, 7-Б, 7-В класів), які активно долучилися до роботи в проєкті "Digitally Fake", мали нагоду зустрітися онлайн з партнерами з Італії, Іспанії, Румунії, Туреччини та Грузії. Ця грандіозна подія за участі 98 учасників була насичена різними заняттями для школярів. Діти складали спільний акровірш, ділилися емоціями в словесній хмаринці, взяли участь у кількох вікторинах.

12:43 06.04.2021

Друга партнерська зустріч, 5.02.2021 "GAMETUBE" eTwinning project

У п'ятницю відбулася друга пратнерська зустріч в рамках проекту "GAME TUBE". Цього разу учні 9-А класу мали змогу представити себе, розповісти про свою країну та рідний край і поділитися матеріалами, підготовленими для проекту. Зустріч пройшла весело та динамічно. Школярі дізналися багато цікавого про партнерів та їх країну, змогли обмінятися питаннями та відповідями про  вподобання та шкільне життя.

16:55 05.02.2021

Зустріч партнерів проекту "GAMETUBE", 3.02.2021

Робота в проектах програми eTwinning продовжувалася, незважаючи на перепони поставлені пандемією коронавірусу. Багато цікавих матеріалів створено, чудових подій відбулося. На початку цього року учні школи долучилися до нового проекту "GAME TUBE". 

16:34 03.02.2021

Онлайн зустріч з партнерами проекту "A.C.E. Class"

The last day of the school year is marked by an amazing event - a videomeeting with the project partners. Sharing plans for the future summer holidays, speaking about hobbies and playing interactive games. / Останній день шкільного року відзначено прекрасною подією - відеозустріччю з пратнерами проекту "A.C.E. Class". Учні мали змогу поділитися планами на літо, поговорити про хобі та улюблені заняття, пограти в інтерактивні ігри. Школярі 8-А та 8-Б класів провели останній день навчального року у віртуальній подорожі, знайомстві з новими друзями. eTwinning зближує і долає кордони...

23:40 29.05.2020

Final Evaluation: "Bridge of friendship..."

В п'ятницю відбулася підсумкова онлайн зустріч з партнерами проекту "Bridge of Friendship: linking East and West". партнери обговорили результати роботи в проекті та розробили нові стратегії подальшої співпраці в програмі eTwinning.

22:33 15.02.2020

Перша онлайн зустріч в проекті "Treasure Box of Human Dignity"

В рамках програми eTwinning продовжується робота над новими проектами. !2.02.2020 відбулася партнерська зустріч, присвячена Дню Св. Валентина. Учні розповіли про традиції святкування в їхніх школах, обмінялися вітаннями за допомогою програми Tricider, підготували віртуальні картки для своїх друзів. 

22:20 12.02.2020

Перша зустріч партнерів проекту "A.C.E. class"

Перша віртуальна зустріч з партнерами проекту "A.C.E. class" пройшла в активному плануванні роботи та спонукала до появи цікавих ідей, які учасники будуть реалізовувати на протязі наступних 6 місяців. 

22:16 16.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора