A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Друга річниця повномасштабного вторгнення...

Дата: 24.02.2024 18:28
Кількість переглядів: 86

В Україні триває повномасштабна війна, кожен день якої приносить страждання та біль втрат. Але українці – незламна нація, яка вже 2 роки опирається російській агресії.
24 лютого виповнюється 731 день від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

За 2 роки, що минають від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

У Хустському ліцеї №3 з нагоди річниці війни, учнями 10-А класу організували виховний захід "Країна сильних людей". Коридори ліцею прикрасила виставка-інсталяція, створена для вшанування життів, які забрала війна. Класні керівники провели окремі виховні години. 

Ми дякуємо Збройним Силам України, які безстрашно боронять нашу свободу та незалежність! Слова подяки й волонтерам за постійну допомогу, а також усім, хто наближає завершення війни! Й вічна пам’ять загиблим за майбутнє України!

Безумовно, це був надскладний шлях завдовжки в два роки повномасштабної війни. Ми, українці, плакали й переживали втрати, боролись і не припиняли вірити у нашу перемогу. Ми вистояли!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора