A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Проведено пробне тестування...

Дата: 22.03.2024 16:42
Кількість переглядів: 41

У ліцеї відбулася важлива подія - пробне тестування у форматі Національного Мультипредметного Тесту. Атмосфера в навчальному закладі сьогодні була напружена та наповнена очікуванням. Вчителі, предметники, а особливо інформатики приклали багато зусиль, щоб підготувати тестування, яке повністю відповідало критеріям НМТ. На екзамені учні вперше зіткнулися з завданнями, які були розроблені вчителями індивідуально, щоб уникнути дублювання тестів попередніх років та різних онлайн ресурсів. Вони були перевірені на відповідність стандартам, для обʼєктивної оцінки знань та навичок у різних аспектах предметів. Все для того, щоб створити якомога більш точне відображення того, що може очікувати учнів на справжньому іспиті.
Всі учасники - як учні, так і вчителі - розуміли важливість цього пробного тестування, як частину підготовки до майбутнього. Тому, незважаючи на напруженість моменту, у школі панувала атмосфера рішучості та робочого настрою.
Учні, які підготувалися і старанно працювали протягом року, демонстрували впевненість у собі та своїх знаннях. В той же час, були й ті, хто переживав і сумнівався у своїх можливостях. Але кожен із них робив все можливе, щоб впоратися з випробуванням і показати найкращі результати. Тому зараз кожен має можливість працювати над своїми помилками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора