A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Напередодні різдва

Дата: 22.12.2023 12:35
Кількість переглядів: 7

Напередодні Різдва, у Хустському ліцеї № 3, розцвіла особлива атмосфера радості та тепла.На загальношкільному рівні ліцеїсти написали безліч привітань для воїнів та зібрали значну суму – 15 тисяч гривень на закупівлю болотної резини для бійців 28-ої Окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, 2-го Самохідного дивізіону. 

Учасники рою "Фенікс" підготували різдвяні смаколики та обереги для воїнів.

Сьогодні коляда лунала з усіх боків. Справжнє святкове диво, яке зігріває серця і залишає незабутні враження.

Напередодні Різдва, у Хустському ліцеї № 3, розцвіла особлива атмосфера радості та тепла. Вчителька початкової ланки, Марта Михайлівна Анишинець, разом із 3-В класом, влаштувала захоплюючу виставу -  «Легенда про четвертого царя»,в кінці якої передали гостям ліцею - волонтерам, віфлеємські зірочки, виготовлені власноруч, та подарунки для воїнів. На загальношкільному рівні ліцеїсти написали безліч привітань для воїнів та зібрали значну суму – 15 тисяч гривень на закупівлю болотної резини для бійців 28-ої Окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, 2-го Самохідного дивізіону. 

Проте,  на цьому чудеса не закінчуються, учні 10-Б класу влаштували молодшим школярам святковий сюрприз, завітали до них з колядками та віршами. Вони також відвідали вчителів, даруючи свою теплоту та побажання святкового настрою. Сьогодні коляда лунала з усіх боків. Справжнє святкове диво, яке зігріває серця і залишає незабутні враження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора