A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський ліцей №3
Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень кібербезпеки

Дата: 11.02.2024 08:20
Кількість переглядів: 39

 Тиждень Кібербезпеки відкриває нові горизонти в безпеці в онлайн-середовищі! 

У нашому ліцеї пройшов тиждень, присвячений навчанню та підвищенню обізнаності учнів щодо безпеки в інтернеті. Це можливість глибше розібратися у важливості цифрової грамотності та захисту від кіберзагроз.

 Упродовж тижня наші вчителі провели низку уроків та виховних годин, спрямованих на формування учнівської свідомості щодо безпечного використання Інтернету. Ми обговорювали важливість сильних паролів, розуміння ризиків кібербулінгу та методи захисту від онлайн-шахраїв.

 Наші учні-лідери прийняли активну участь у засіданні самоврядування, присвяченому Основам Кібербезпеки. Розмови велися про те, як покращити безпеку в інтернеті для всіх учасників співтовариства ліцею.

 Завершальним акордом тижня стала участь учнів у онлайн конференції про безпеку в інтернеті. Запрошені експерти та фахівці ділилися корисними порадами, актуальною інформацією та власним досвідом у сфері кібербезпеки.

 Тиждень Кібербезпеки виявився важливим інструментом для формування безпеки та відповідального використання Інтернету серед наших учнів. Спільними зусиллями ми будуємо безпечне інтернет-середовище для всіх!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора